keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Cathy Cassidy: Suklaamuruset-sarja

Suklaamurusten ensimmäinen kirja, Kirsikkasydän. Cherry muuttaa isänsä kanssa uuteen paikkaan, isän uuden tyttöystävän luo. Siinä samalla Cherry saa liudan uusia siskoja itselleen. Sopeutuminen ei ole kovin helppoa ja Cherry haluaisi että hänet hyväksyttäisiin. Cherry huomaa kertovansa jälleen valheita ja hänestä tuntuu, että hän pilaa isän uuden mahdollisuuden. Ainoa mikä lohduttaa on suklaa. Onneksi. Soppaa sekoittaa myös vanhimman siskopuolen poikaystävä joka viihtyy yllättävän hyvin Cherryn kanssa. Jatkoa seuraa seuraavissa kirjoissa. Sarjan nimi on Suklaamuruset.

 Vaahtokarkkitaivas. Toinen osa Suklaamuruset sarjaa. Tässä kirjassa sisaruksista Skye kertoo omaa tarinaansa johon liittyvät kummitukset ja menneet tapahtumat, mustalaiset ja kauan sitten kadonnut nainen ja vanhat vaatteet. Skye ja kaksoissisko Summer ovat jostain syystä menettäneet läheisyyttään ja Skye kokee jäävänsä kakkoseksi kuten aina, kasvaako väli liian suureksi ikinä korjaantuakseen? 
Kolmas Suklaamuruset kirja. Kertoo kolmannesta siskosta, Summerista, jonka intohimo on baletti. Kirjassa hän saa mahdollisuuden päästä arvostettuun balettikouluun ja hän alkaa treenata sitä varten oikein hartaasti. Hänen ystävänäs lomailevat ja keksivät kaikkea mukavaa, mutta Summerin on treenattava. Mikä on liikaa ja mikä on sopivasti? Onko muuta elämää kuin tanssi? Paras sarjan kirjoista tähän asti - tykkäsin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti