keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Aleksi Delikouras: Nörtti-sarja

Nörtti-sarjaEn ihmettele että tätä kirjaa on kehuttu ja sitä lukevat jopa pojat joita ei muuten lukeminen kiinnosta.  DragonSlayer666 haluaa tulla maailman parhaaksi pelaajaksi mutta muutama ikävä este on sen tiellä - kuten mutsi joka on huolestuntu jostain tietokoneriippuvuudesta sekä sekalainen sakki koulukavereita. Onneksi koulussa on yksi kiinnostavan näköinen punatukkainen tyttö...

Kiva jatko Nörtti-kirjalle. Dragonslayer666 luokkakavereineen lähtee luokkaretkelle Kreikkaan. DS666 meinaa saada hermoromahduksen, hän ei  haluaisi edes lähteä koko matkalle. Isäpuoli Jorgos tulee mukaan ja Kreikan matka saa kaikenlaista kiehumaan. Nettikahvilatkin on matkakohteessa kiinni... Ei ehkä ihan yhtä hyvä kuin eka, mutta luettava ja mielenkiintoinen, lukisin lisääkin Dragonslayerin maailmasta. 
Kolmas osa Nörtti-sarjaa. Ihan ok, ei ehkä ollut ihan niin vetävät kuin edelliset, mutta oli silti kiva lukea mitä DragonSlayer666:lle kuuluu. Koulussa kiusaajat vohkivat seiskaluokan Santerin Gameboyn, Drago perustaa salaisen suojelutiimin. Pyrkijöitä alkaa olla tungokseksi asti, ja nyrkkitappelut tiimiläisten ja kiusaajien välillä yltyvät. Näillä toimilla päästiin rehtorinkin puhutteluun. Sama meininki jatkuu kuin edellisissä kirjoissa, joskin sarjakuva edistyi ja nörtti pääsi peruskoulusta lukioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti